Våra coacher

Möt våra fantastiska coacher

Coach Gabriel

Headcoach / CrossFit Level 1 Trainer / PT
gabriel@crossfittelefonplan.se

Coach Gabbe kommer från kampsportsvärlden där passionen låg i pulsen, intensiteten och uthålligheten. Har aldrig tidigare upplevt samma härliga känsla någon annanstans, tills jag fann Crossfit. Idag är jag frälst och Crossfit är min träningsform som jag aldrig får nog av. Älskar träningen som mest när jag får lyfta skivstänger och hänga i ringarna. Variationen är oändlig och utmaningen konstant, jag har alltid roligt när jag tränar Crossfit.

Coach Patrick

CrossFit Level 1 Trainer / PT
patrick@crossfittelefonplan.se

Coach Patrick: Har bakgrund från Am. Fotboll och Motocross. Coachar nu CrossFit och har en passion för de Olymipska lyften.
Tycker det bästa med CrossFit är att man hela tiden lär sig nya saker, som man kan genomföra intensivt förstås :-)
 

 

Coach Malin

CrossFit Level 1 Trainer / PT
malin@crossfittelefonplan.se

Coach Malin växte upp på fotbollsplanen och i danssalen. Nu tränar hon helst chippers om hon får själv får bestämma. Den globala sammanhållning inom CrossFit är något hon verkligen uppskattar, "Jag har känt mig lika hemma på boxar i Thailand och Dubai som i Jönköping"

Coach Mia

CrossFit Level 1 Trainer
mia@crossfittelefonplan.se

Som 6-åring började Mia med fotboll men efter 15år la hon skorna på hyllan pga skadeproblem. Därefter blev det gym, brasiliansk jiu-jtsu och sedan Stockholms atletklubb aka Gruvan. Där tränades ryck och stöt samt ett lyckat kval till SM. Coach Mia gillar allt med skivstång och kettlebell, ju tyngre desto roligare.

 

Coach Rasmus

CrossFit Level 1 Trainer
rasmus@crossfittelefonplan.se

Coach Rasmus är gammal handbollsspelare och alpinist. Jag älskar att lära mig nya saker och den konstanta variationen ser till att jag aldrig har tråkigt på boxen.
Trivs med den individuella utmaningen men framför allt lagkänslan i CrossFit, tillsammans löser vi allt!

Coach Johan

CrossFit Level 1 Trainer
johan@crossfittelefonplan.se

Har tidigare sysslat med olika typer av bollsport och gymnastik. Efter det blev det mer klassisk gymträning, men tröttnade på att stillasittande. Han hittade CrossFit och älskar blandningen och intensiteten, att avsluta varje pass genom att ligga i en svettpöl på golvet. Framförallt älskar Johan gemenskapen som finns på CrossFit-boxar.

 

Coach Viktor

CrossFit Level 1 Trainer
viktor@crossfittelefonplan.se

Har en bakgrund från konditionsidrott och kampsport. Det roligaste med träning och att träna andra är att utvecklas och se utveckling, och att prova nya saker och lära sig mer, vilket träningsformen CrossFit erbjuder hela tiden.

Coach Thessan

CrossFit Level 1 Trainer
thessan@crossfittelefonplan.se

Coach Thessan, har sin bakgrund i löpning, styrketräning och styrkelyft. Det var när Thessan träffade sin man som hon kom i kontakt med crossfit och fastnade. Bäst gillar hon Snatch och Clean & Jerk. Hon älskar variationsmöjligheterna, gemenskapen och peppen från alla inblandade.

 

Coach Stefan

CrossFit Level 1 Trainer
stefan@crossfittelefonplan.se

Coach Stefan har varit ishockeyspelare på elitnivå för juniorer. Efter det följde några år av gymmande innan hans dåvarande chef lurade honom att köra Fran. Hans inställning var "Vad f-n är Thrusters?". Stefan tycker om utmaningen och utvecklingen i sporten. På frågan vad han har för favoritwod är svaret "Sålänge det är under 20 min!".

Coach Anna

CrossFit Level 1 Trainer
anna.strid2@scandichotels.com

Coach Anna har en träningsbakgrund i gymvärlden och sporten Fitness. 2014 blev hon övertalad av en kompis att motvilligt testa på det där med Crossfit, och det blev starten på en lång förälskelse som håller i sig än. Anna gillar snabba explosiva wodar och Diane är favoriten. Det härligaste med sporten är gemenskapen och att alla får vara med oavsett ålder och erfarenhet på lika galna upptåg.

 

Coach Ida

CrossFit Level 1 Trainer
ida@crossfittelefonplan.se

Ida började med crossfit när ishockeykarriären på elitnivå i USA var över och saknaden av lagkänslan i Triathlon blev för stor. Under sin Doktorand i Idrottsfysiologi har hon tillsammans med Nike och sin erfarenhet inom långdistanslöpning försökt hitta någon som kan springa ett maraton under 2h. Ida älskar skivstänger! Det roligast på boxen är DT och det bästa med sporten är gemenskapen.

Coach Jesse

CrossFit Level 1 Trainer
shi.zeng.jesse@gmail.com

Jesse började med gymträning efter att tidigare ha hållit på med basket och Tae Kwon Do. Gymträningen blev tråkig och kompisens nyöppnade box i Umeå lockade mer, och sen var han fast. Särskilt kär i skivstången och de Olympiska Lyften blev han. Jesse är nog den enda person som bäst gillar Murph av alla wodar. Det bästa är att sporten är mångfacetterad och att man får utmanas i olika rörelser. Sen gör den härliga stämningen och gemenskapen på boxar att man orkar lite mer

 

Administration

Coach Andy

CrossFit Level 1 Trainer
andy@crossfittelefonplan.se

Coach Emelie

CrossFit Level 1 Trainer
emelie@crossfittelefonplan.se