Om oss

Vad är CrossFit?

På CrossFit Telefonplan tränar vi ren CrossFit träning.

I en mening innebär CrossFit att utföra funktionella rörelser, med konstant variation under hög intensitet. Med andra ord så lyfter, kastar, drar, hoppar, bär och springer vi snabbt och tungt. Varenda gång gör vi det så att övningarna och kombinationerna är olika.

Gör vi detta tre till fem gånger i veckan och äter kött, grönsaker, nötter, frön, en del frukt, lite stärkelse och undviker socker blir vi vältränade och håller oss friska och starka under lång tid framöver.
 

Headcoach har ordet

Hos oss på CrossFit Telefonplan finns flåset, glädjen, utmaningarna, gemenskapen, svetten, ibland kanske tårarna, men framför allt skratten och lusten! Vi siktar på personlig utveckling och ett individuellt bemötande. Vi startar tillsammans, vart det sen ska leda bestämmer var och en själv.

Hos oss finns inga hierarkier eller nivåindelningar. Istället tränar alla utifrån sin egen utgångspunkt med hjälp av individuell coaching. På det sättet skapar vi en gemenskap med plats för varje enskild person, där du kan träna bredvid vem som helst.

Vår CrossFitbox är till för alla, oavsett utgångspunkt och förutsättningar. Hos oss kommer du ha en coach som hjälper dig att utforma din träning på ett sätt som passar dig, utefter dina mål och behov. Vår målsättning är att du ska känna dig lika trygg hos oss som i ditt eget hem.

För att kunna utvecklas måste man ibland ge sig ut på okänd mark och det kan vara skrämmande. Men kom ihåg att rädsla också är förutsättningen för att vara modig. När du kommer till oss för att utvecklas kommer du aldrig stå ensam inför dina utmaningar utan alltid ha en kunnig och intresserad coach vid din sida, en träningskompis som hjälper dig att hitta rätt.

Mvh

Headcoach